Vitanza HQ Super Food Cacao Rauw

200 gram poeder

Vitanza HQ Super Food Cacao Rauw zal de algemene gezondheid verbeteren door tekorten in het lichaam te herstellen.

€ 6,35
morgen geleverd

Beschrijving

Vitanza HQ bio Super Food zijn onbewerkte pure voedingsstoffen zoals: proteïnen, mineralen, vitaminen, enzymen, anti-oxidanten, polysacharide, essentiële vetzuren en aminozuren. Deze essentiële voedingsstoffen haalt men uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten en groeten. Ze zijn vrij van pesticides, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- en bewaarstoffen of enig ander synthetisch of niet natuurlijk additief.

Bovenstaande voedingstoffen zijn erg belangrijk voor ons functioneren, maar zijn tegenwoordig (bijna) niet meer te vinden in ‘normale’ voeding. Super Foods zijn de perfecte manier om de tekorten in het lichaam te herstellen.

Vitanza HQ Super Food Cacao Rauw bevat cacao. Cacao ontstaat uit het zaad van de Theobroma cacao boom (zonder verhitten). Van nature bevat cacao tal van nature uitzonderlijke voedingsstoffen en fytonutriënten. Het werd lange tijd onderschat vanwege het vet en de suiker die bewerkte cacao (chocolade) bevat.

 

  Ingrediënten

  Cacao is van nature uitzonderlijk rijk aan: ijzer, kalium, calcium, fosfor, magnesium, zink, koper en eiwitten.

  Eigenschappen

  De belangrijkste eigenschappen van cacao zijn:

  • het bevat een bom van antioxidanten (meer dan rode wijn, bosbessen, açaibessen, granaatappels en gojibessen samen);
  • het geeft een natuurlijk gevoel van welzijn;
  • het heeft een antiverouderingswerking;
  • het heeft een lage glycemische index (6-10%);
  • het bevordert het mentaal vermogen;
  • het beschermt de huid.

  Gebruik

  Super Foods kunnen het beste rauw gegeten worden. Uit onderzoek blijkt dat rauw, biologisch voedsel rijker is aan vitaminen, enzymen, co-enzymen, proteïnen, mineralen, glyconutriënten en (levens)energie.

  Je kan Super Foods heel makkelijk in je dieet toevoegen door ze te verwerken in smoothies en raw snacks. Voor de smoothie kan je één of meerdere soorten met elkaar mixen met melk, sojamelk, rijstmelk, notenmelk,... Je kan dit dan eten als ontbijt, lunch, tussendoortje of vieruurtje. Er bestaan een tal val lekkere recepten!

   

  Indicatie

  Super Foods worden aangeraden om het tekort van essentiële voedingsstoffen in het lichaam te herstellen. Deze voedingsstoffen zijn nodig om een gezonde fysieke en mentale balens te handhaven. Ze zijn tegenwoordig niet meer te vinden in onze 'normale voeding'

  Super Food is goed voor elke persoon. Het gebruik van Super Foods zal de algemene gezondheid verbeteren, het immuunsysteem versterken, de serotonine productie verhogen, het seksleven verbeteren en het lichaam zuiveren. Ook kan je met Super Foods gemakkelijker een ideaal gewicht bereiken en gezonde voedingsgewoonten aannemen. Je hoeft hiervoor geen heel sterke wilskracht te hebben en allerlei vitaminen en voedingssupplementen te slikken.

  Voedingswaarden

  100g
  Energie1604.3 kJ
  kCal383 kCal
  Vetten0.5 g
  Koolhydraten92.08 g
  Suikers87.53 g
  Eiwitten2.57 g
  Zout0.11 g
  Kalium3350 mg
  Calcium175 mg
  Fosfor715 μg
  Magnesium470 mg
  Ijzer28 mg
  Koper4.1 mg
  Zink8.1 mg