Chocolade Dessert
5 zakjesEiwitshake dessert met heerlijk chocolade aroma
- Meer producten van Pro10
- Meer producten in Proteïnedieet
Ingrediënten
Melkeiwitten, cacao poeder (sojalecithine) (14,2%), verdikkingsmiddelen: carbomethylcellulose cellulose en zetmeel; zout; plantaardig vet bereiding (zonnebloemolie, maltodextrine, melkeiwit, stabilisatoren: dikaliumfosfaat, natriumdifosfaat, natriumcitraat, emulgatoren: mono- en diglyceriden, natriumstearoyllactylaat, sojalecithine, zout, verdikkingsmiddel: carrageen, antiklontermiddel: siliciumdioxide); zoetstoffen: aspartaam, kalium acesulfaam; smaaktstoffen (melk, gluten); antiklontermiddel: siliciumdioxide; zuurteregelaar; magnesiumoxide; emulgator: sojalecithine.
Eigenschappen
Meer info over het proteïne-dieet kan je vinden in:
Gebruik
Pudding: Giet de inhoud van het zakje in een kom. Voeg 115 ml koud water toe.
Goed mengen met klopper tot een homogene massa.
Voor een MOUSSE: idem als voor een pudding, maar het wit van een ei toevoegen en stevig opkloppen. Enkele minuten in de koelkast plaatsen.
MILK-SHAKE: de inhoud van een zakje in een mengen (mixen) met 220 ml koud water of sojamelk zonder.
Indicatie
Chocolade Dessert met slechts 94 kcal, en 18 g eiwitten per portie.
Kan bereid worden als pudding of als mousse. Kan ook nog als shake bereid worden. Vanaf de beginfase van uw dieet en ook erna.
Contra-indicatie
Allergenen: Melk, soja en gluten. Vervaardigd op installaties waar eveneens worden gebruikt: Selderij, eieren, mosterd en sulfieten.
Voedingswaarden
100g | 26g | |
---|---|---|
Energie | 1533 kJ | 398 kJ |
kCal | 363 kCal | 94 kCal |
Vetten | 3.5 g | 0.9 g |
Verzadigde vetzuren | 1.5 g | 0.4 g |
Koolhydraten | 10 g | 2.6 g |
Suikers | 4.6 g | 1.2 g |
Vezels | 6.9 g | 1.8 g |
Eiwitten | 69.3 g | 18 g |
Zout | 1.88 g | 0.49 g |
Calcium | 810 mg | 210 mg |
Allergenen
Aanwezigheid | |
---|---|
Glutenbevattende granen en afgeleiden | aanwezig |
Eieren en afgeleiden | sporen |
Soja en afgeleiden | aanwezig |
Melk en afgeleiden (incl lactose) | aanwezig |
Selderij en afgeleiden | sporen |
Mosterd en afgeleiden | sporen |
Zwaveldioxide en sulfieten (> 10mg SO2 /kg of 10mg SO2 /L) | sporen |