Etixx Magnesium Instant Tropical Stick

30 sticks

Magnesiumsupplement dat energieproductie ondersteunt en bijdraagt aan vermindering van vermoeidheid.

€ 19,99
morgen geleverd

Beschrijving

Magnesium is een essentieel mineraal dat in het lichaam aanwezig is. Het is vooral in de botten en de spieren aanwezig, maar ook in kleine hoeveelheden in het bloedserum en in de rode bloedcellen. Men haalt magnesium voornamelijk uit groenten, vis, noten en volle granen.

Magnesium is bij zeer veel reacties in ons lichaam betrokken en supplementatie van magnesium heeft talrijke voordelen. Ten eerste draagt magnesium bij tot een normale spierfunctie. Het supplement wordt ook gebruikt om energie uit PCR-Cr (het energiesysteem dat vooral aangesproken wordt tijdens korte intensieve inspanningen) te halen. Daarnaast helpt het supplement bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid en ondersteunt het de elektrolytenbalans en normaal energiemetabolisme. Ten laatste draagt het supplement ook bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en normale eiwitsynthese. Bovendien bevat het supplement extra vitamine C dat zorgt voor celbescherming tegen oxidatieve stress en ondersteuning van het immuunsysteem in het lichaam.

Een deel van het magnesium in het magnesiumsupplement maakt gebruik van een chelaatvorm. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk verteerbaar is en dat het efficiënter geabsorbeerd wordt.

 

Ingrediënten

1 stickzakje is samengesteld uit:

Magnesium400 mg (107% RI*)

Vitamine C180 mg (225% RI*)

*RI: Referentie-Innames

 

Ingredienten:

vulstof: sorbitol - magnesium oxide - L-ascorbinezuur - magnesium bisglycinaat - kleurstof: bietenrood - aroma: perzik/maracuja/mango aroma - antiklontermiddel: magnesiumstearaat - zoetstoffen: natriumcyclamaat, natriumsaccharine.

Gebruik

1 Instant Stick per dag (liefst bij het ontbijt) en dit gedurende minimaal 4 weken.

Giet de inhoud van de stick op uw tong (best in twee keer leeggieten). Laat vervolgens het poeder enkele seconden smeten op uw tong. U hoeft niet te drinken.

Indicatie

Etixx Magnesium Instant Stick is geschikt voor alle sporters. Het is zeker aan te raden voor sporters die veel zweet verliezen of bij warm weer.